K14 prijzen

K14 prijzen keukenrenovatie? Wat kost een gemiddelde keukenrenovatie bij K14? Op deze pagina leest u alle informatie over K14 keukenrenovatie.

Meer lezen over keukens en keukenprijzen? Ontvang  KeukenMagazines vol keukenprijzen. Ook binnen een paar dagen al thuis.

 

Prijs K14 keukenrenovatie gemiddeld?

Wat kost een K14 keukenrenovatie gemiddeld? Als je een keukenrenovatie uit wilt laten voerendoor K14, ben je gemiddeld rond de 7.000 euro kwijt. Het kan oplopen tot 9.000 euro, maar het kan ook zijn dat je voor een paar duizend euro klaar bent. Dit hangt helemaal af van wat je wilt vervangen. De meeste mensen laten hier de keukendeurtjes vervangen.

Over K14 keukenrenovatie

K14 prijzen keukenrenovatieOorspronkelijk zijn ze gegroeid als bedrijf dat puur nieuwe keukenfrontjes op bestaande Ikea keukens zet. Daarin zijn ze flink doorgegroeid. Nu nemen ze de renovatie een stuk breder. Wat uniek is, is dat ze showrooms hebben voor keukenrenovatie. Daarmee verhogen ze de verkoopkansen flink.

Ze kunnen natuurlijk ook bij je thuis komen. Hoe dan ook, je kunt bij ze terecht voor nieuwe keukendeurtjes, maar ook een compleet nieuw aanrechtblad. Zoek je compleet nieuwe keukenkasten? Dat kan ook.

Garantietermijn

De garantie bij K14 is 2 jaar op de keukenfronten.

 

K14 keukenrenovatie ervaringen?

Reviews met K14 lezen? Wil je zelf een ervaring met K14 keukenrenovatie met andere geïnteresseerden delen? Bekijk of deel hier
Ervaringen met K14 keukenrenovatie.

 

Onderhandelen bij K14 keukenrenovatie?

Het is in de keukenrenovatie niet gebruikelijk dat je onderhandelt. Bij K14 dus ook niet. Wel kan je het altijd proberen, als je de eindprijs ziet.

Meer lezen over het onderhandelen bij een keuken? Weten hoe het werkt en wat er van een keukenprijs af kan? Lees alles over het onderhandelen bij het kopen van een keuken.

Bezoek de website van K14 keukenrenovatie –  of ontvang alle KeukenMagazines thuis.