Prijs Bemmel en Kroon keuken

Prijs Bemmel en Kroon keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Bemmel en Kroon keukens? Op deze pagina leest u alle informatie over Bemmel en Kroon keukens.

Meer lezen over keukens en keukenprijzen? Ontvang de gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen binnen een paar dagen thuis.

 

 

Prijs Bemmel en Kroon keukens gemiddeld

Prijs Bemmel en Kroon keuken? De prijzen van Bemmel en Kroon keukens zijn erg divers. De prijs hangt af van meerdere factoren, waaronder het materiaal, de kleur, het merk, de aanbieder en de apparatuur.

Een keuken kost bij deze aanbieder gemiddeld 15.500 euro. Iedere keukenzaak hanteert haar eigen prijsbeleid en marge. Voor specifieke prijzen kunt u het beste een offerte aanvragen. Op deze manier kunt u uw wensen doorgeven en kan de keuken op maat worden ontworpen.

Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens >>> van dit moment.

 

Over Bemmel en Kroon keukensPrijs Bemmel & Kroon keuken

Bemmel en Kroon is een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar actief is in het verkopen van keukens en losse apparatuur. Bemmel en Kroon keukens heeft drie vestigingen in Den Haag, Zoeterwoude en Cruquius.

Deze aanbieder biedt de mogelijkheid om vooraf uw keuken op te meten, hierdoor kan er een goede schatting gemaakt worden van de kosten en kunnen uw wensen in kaart worden gebracht.

Bemmel en Kroon maken gebruik van verschillende merken, waaronder AEG, Bosch, Samsung, Siemens en Miéle. De showrooms bieden u doorgaans 150 opstellingen op drie verschillende locaties.

 

Garantietermijn

De eerste zes maanden heeft u wettelijke garantie op uw keuken. U hoeft binnen deze termijn niet aan te tonen hoe of wanneer iets kapot is gegaan. De verkoper is verplicht om uw keuken te herstellen. Wanneer deze zes maanden zijn verstreken, heeft u bij deze aanbieder een garantie van twee jaar. Voor een klein bedrag kunt u deze garantie verlengen naar vijf jaar.

 

Bemmel en Kroon keukens ervaringen?

Bemmel en Kroon keukens ervaringen lezen? Wilt u uw eigen ervaring met Bemmel en Kroon keukens met andere geïnteresseerden delen? Bekijk of deel hier ervaringen met Bemmel en Kroon keukens.

 

Onderhandelen bij een Bemmel en Kroon keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij een keuken? Weten hoe het werkt en wat er van een keukenprijs af kan? Lees alles over het onderhandelen bij het kopen van een keuken.

Bezoek de website van Bemmel en Kroon of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.