Prijs Bruynzeel keuken

Prijs Bruynzeel keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Bruynzeel? Op deze pagina vindt u alle informatie dat u nodig heeft over keukens van Bruynzeel.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

Prijs Bruynzeel keuken gemiddeld

Een gemiddelde Bruynzeel keuken kost ongeveer 9.500 euro. Een Bruynzeel keukens is een keuken in de gemiddelde/duurdere klasse. Zo heeft u bij Bruynzeel een keuken voor 7.000 euro maar je hebt er ook voor 11.000 euro of meer. Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

Over Bruynzeel

Prijs Bruynzeel keuken

Bruynzeel keukens heeft 35 vestigingen verdeeld over heel Nederland. Sinds 1897 is Bruynzeel keukens begonnen met het verkopen van keukens. Piet Zwart, gekozen tot een van de beste ontwerpers van de 20e eeuw, ontwerpt de keukens van Bruynzeel.

Met inmiddels 38 vestigingen binnen Nederland is Bruynzeel ook erg groot. De combinatie van gemak, functionaliteit en betaalbaarheid maken dat de keukens voor zoveel mogelijk mensen werken.

Garantietermijn

De meeste keukenzaken geven u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur.

Wanneer u kunt aantonen dat u de keuken normaal heeft gebruikt en u er niets aan kunt doen heeft u er garantie op. Dit soort garantie bij Bruynzeel is maar liefst tien jaar, wat vele malen hoger is dan de meeste keukenzaken.

Bruynzeel keukens ervaringen?

Bruynzeel keukens ervaringen lezen? Wilt u uw eigen ervaring met Bruynzeel keukens met andere geïnteresseerden delen? Reviews van deze keukenwinkel lezen? Bekijk en schrijf hier ervaringen Bruynzeel keukens.

Onderhandelen bij een Bruynzeel keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de website van Bruynzeel of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.

privacystatement