Prijs Clearkitchen keukens

Prijs Clearkitchen keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Clearkitchen keukens? In dit artikel leest u informatie over Clearkitchen keukens

Meer lezen over keukens en keukenprijzen? Ontvang de gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen binnen een paar dagen thuis.

 

Prijs Clearkitchen keukens gemiddeld

De gemiddelde prijzen van Clearkitchen liggen rond de €11.000,-. Let er wel op dat dit een gemiddelde prijs is. De prijs van een keuken hangt af van het apparatuur, de grootte en het materiaal. Bekijk ook de top 4 goedkope keukens van dit moment.

 

Over Clearkitchen keukens

Prijs clearkitchen keuken

Clearkitchen is opgericht door Marco de W. en Pascal H. Zij hebben in totaal bijna 40 jaar ervaring op het gebied van keukens. Samen hebben zij dit bedrijf opgericht, omdat zij de standaard ontransparante manier van keukenverkoop zat waren.

Bij Clearkitchen kunt u terecht voor luxe keukens van degelijke kwaliteit. Naast complete keukens kunt u hier ook keukenonderdelen kopen, zoals apparatuur, frontjes en werkbladen.

Garantietermijn

Bij Clearkitchen krijgt u standaard 10 jaar garantie bij de aankoop van een nieuwe keuken. Op apparatuur krijgt u 2 jaar garantie en als u 4 producten van hetzelfde merk koopt, krijgt u 5 jaar garantie.

 

Clearkitchen keukens ervaringen?

Clearkitchen keukens ervaringen lezen? Of wilt u uw eigen ervaring met Clearkitchen keukens met andere geïnteresseerden delen? Bekijk of deel hier ervaringen met Clearkitchen keukens.

 

Onderhandelen Clearkitchen keukens?

Meer lezen over het onderhandelen bij een keuken? Weten hoe het werkt en wat er van een keukenprijs af kan? Lees alles over het onderhandelen bij het kopen van een keuken.

Bezoek de website van Clearkitchen of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.