Prijs Eiland de Wild keuken

Prijs Eiland de Wild keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Eiland de Wild Keukens? In dit artikel leest u alles over een keuken bij Eiland de Wild.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

 

 

Prijs Eiland de Wild keuken gemiddeld

Een gemiddelde Eiland de Wild keuken kost meer dan €10.000,-  De prijs van uw keuken hangt af van de eisen die u stelt. Denk aan het materiaal, de kleur, de aanbieder, het merk en de apparatuur. Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

 

Over Eiland de Wildprijs eiland de wildt keuken

Eiland de Wild heeft een team van vakmensen die gespecialiseerd zijn in keukenprojecten. Eiland de Wild keukens wil dat het kopen van een keuken een plezierige ervaring is voor de klant. Helemaal omdat mensen niet in één dag een keuken kopen.

De levertijd van een keuken is 2 maanden. De volgende keukenmerken zitten in het assortiment: Next 125, Keller keukens, Bribus keukens, Stoer en Schuller keukens.

 

Garantietermijn

Eiland de Wild geeft u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur.

 

Eiland de Wild keukens ervaringen?

Eiland de Wild keukens ervaringen lezen? Of heeft u reeds een keukenzaak van Eiland de Wild bezocht en wilt u uw eigen ervaring met Eiland de Wild keukens delen met andere geïnteresseerden? Help ons en vele anderen met het schrijven van een korte review. Bekijk en schrijf hier ervaringen Eiland de Wild keukens.

 

Onderhandelen Eiland de Wild keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de website van Eiland de Wild of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.