Prijs Feenstra keuken

Prijs Feenstra keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Feenstra? In dit artikel leest u alle informatie over keukens van Feenstra.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

 

 

Prijs Feenstra keuken gemiddeld

Feenstra keukens zit in het midden segment. Een keuken kost gemiddeld 8.000 euro. De prijs van de keuken hangt natuurlijk af van uw keuken wensen. Het materiaal, de kleur, het merk, de aanbieder en de apparatuur speelt een grote rol in de prijsbepaling. Bekijk ook de Top 3 goedkope keukens van dit moment.

 

Over Feenstra keukensPrijs Feenstra keuken

Feenstra keukens heeft het allemaal. Zelfs voor uw op maat gemaakte badkamer kunt u bij Feenstra terecht.  Feenstra keukens levert kwalitatieve keukens naar eigens wens met de nieuwste ontwikkelingen.

Feenstra heeft daarom een goede prijs kwaliteit verhouding. Feenstra heeft naast nieuwe keukens ook badkamers te koop. Een overzicht van de lopende nieuwbouwprojecten zijn op de site te vinden.

 

Garantietermijn

De meeste keukenzaken geven u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur.

Feenstra is erkend bij het CBW, daardoor heeft u meer zekerheid op uw keuken. Daarnaast krijgt u garantie van 5 jaar die kan oplopen tot 10 jaar garantie op uw keuken. Het is bij Feenstra keukens niet nodig om een aanbetaling te doen op uw aankoop. De eerste levering van uw keuken wordt betaald door Feenstra zelf bij besteding van 250 euro. De laatste 10% van uw keuken hoeft u pas te betalen na de oplevering.

 

Feenstra keukens ervaringen

Feenstra keukens ervaringen? Feenstra keukens ervaringen lezen? Of heeft u reeds een keukenzaak van Feenstra bezocht en wilt u uw eigen ervaring met Feenstra keukens delen met andere geïnteresseerden? Help ons en vele anderen met het schrijven van een korte review. Bekijk en schrijf hier ervaringen Feenstra keukens.

 

Onderhandelen bij een Feenstra keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de website van Feenstra of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.