Prijs Filippo keuken

Prijs Filippo keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Filippo? In dit artikel leest u alle informatie over het merk Filippo en haar keukens.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

 

 

Prijs Filippo keuken gemiddeld

Filippo zit in het midden segment, een keuken kost ongeveer €9.000,-. Dit betekend dat ze een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. De prijs is afhankelijk van de eisen die u stelt aan de keuken. Erg prijsbepalend is het materiaal, de kleur, de aanbieder, het merk en de apparatuur.

Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

 

Over Filippo keukensPrijs Filippo keuken

Een landelijke, klassieke of moderne keuken? Bij Filippo vind je het allemaal. Voor keukens van Sensum, Comodo, Schuller, Next 125 en SieMatic ben je aan het juiste adres.

Qua apparatuur werkt Filippo met gerenommeerde merken zoals Atag, Siemens en Miele. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en een duurzaam product waar je jarenlang plezier van hebt.

 

Garantietermijn

De meeste keukenzaken geven u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur.

Iedereen die een product koopt, heeft wettelijk recht op een deugdelijk product. Dat is de wettelijke garantie (conformiteit). Bij Filippo is er geen vaste wettelijke garantietermijn: u moet het product een bepaalde tijd op een normale manier kunnen gebruiken. De duur van de garantie hangt af van het merk, de prijs en de levensduur van het product.

 

Filippo keukens ervaringen?

Filippo keukens ervaringen lezen? Of heeft u reeds een keukenzaak van Filippo bezocht en wilt u uw eigen ervaring delen met andere geïnteresseerden? Help ons en vele anderen met het schrijven van een korte review. Bekijk en schrijf hier ervaringen Filippo keukens.

 

Onderhandelen bij een Filippo keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de website van Filippo of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.