Prijs Franssen keuken

Prijs Franssen keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Franssen? In dit artikel vindt u alle informatie over Franssen en haar keukens.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

 

 

Prijs Franssen keuken gemiddeld

Franssen Keukens staat bekend om de betrouwbaarheid, gemotiveerdheid en succes. Ze verkopen of renoveren inbouwkeukens die aan de hoogste eisen van design, functionaliteit, kwaliteit, zekerheid en services voldoen. Een gemiddelde keuken kost bij deze aanbieder 10.000 euro.

Snelheid en flexibiliteit zijn de uitgangspunten op het gebied van procesorganisatie, leveringstermijnen en kwaliteit. Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

 

Over Franssen keukensPrijs Franssen keuken

Franssen Keukens is in 1964 opgericht in een garage met het produceren van kunststof werkbladen en het verhandelen van rvs werkbladen en keukenblokjes. In de loop van de jaren zijn ze uitgegroeid tot een keukenspeciaalzaak.

Franssen Keukens is een begrip in Noord-Limburg met vestigingen in Venray en Venlo. Bij aankoop van een Franssen keuken wordt er niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en eigen montage dienst gekozen.

 

Garantietermijn

De meeste keukenzaken geven u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur.

Franssen keukens heeft ervaren monteurs en adviseurs in dienst. Hierdoor bent u verzekerd van een goede en betrouwbare service bij het kopen van uw keuken. Ook geven ze een lange service na de aankoop, dat betekend dat u na uw aankoop nog altijd met vragen langs kunt gaan bij Franssen keukens. Ze zullen u altijd zo goed mogelijk helpen met uw vraag of klacht.

 

Franssen keukens ervaringen?

Franssen keukens ervaringen lezen? Of heeft u reeds een keukenzaak van Franssen bezocht en wilt u uw eigen ervaring met Franssen keukens delen met andere geïnteresseerden? Help ons en vele anderen met het schrijven van een korte review. Bekijk en schrijf hier ervaringen Franssen keukens.

 

Onderhandelen bij een Franssen keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de website van Franssen of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.