Prijs Gamma keuken

Prijs Gamma keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Gamma? U bent van plan een nieuwe keuken te kopen? Op deze pagina staat allerlei informatie over Gamma en haar keukenassortiment.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

 

Prijs Gamma keuken gemiddeld

Gamma zit in het lage segment. Ze verkopen losse keuken onderdelen. Het assortiment is klein. De keukens zijn duidelijk een bijproduct van deze keten. Omdat u de keuken zelf moet installeren en in elkaar zetten, zijn de prijzen een stuk lager. Gemiddeld betaalt u circa €3.000 euro voor een Gamma keuken. Bekijk ook de Top 3 goedkope keukens van dit moment.

 

Over Gamma keukensPrijs Gamma keuken

Gamma is een doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. Op dit moment zijn er 166 Gamma-bouwmarkten in Nederland en 86 in België. Met goede producten tegen een lage prijs.

Wilt u goedkoop uit zijn voor uw keuken? Is de keuken voor een studentenwoning of korte termijn? Dan kunt u voldoen met een gamma keuken.

 

Garantietermijn

De meeste keukenzaken geven u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur.

Gamma geeft tussen de 1 en 2 jaar garantie op de nieuwe keuken.

 

Gamma keukens ervaringen?

Gamma keukens ervaringen lezen? Heeft u reeds een keukenzaak van Gamma bezocht  en wilt u uw eigen ervaring met Gamma keukens delen met andere geïnteresseerden? Help ons en vele anderen met het schrijven van een korte review. Bekijk en schrijf hier ervaringen Gamma keukens.

 

Onderhandelen bij een Gamma keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de website van Gamma of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.