Prijs Gamma keuken

Prijs Gamma keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Gamma? U bent van plan een nieuwe keuken te kopen? Op deze pagina staat allerlei informatie over Gamma en haar keukenassortiment.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

Prijs Gamma keuken gemiddeld

Gamma zit in het lagere segment. Ze verkopen losse keuken onderdelen in vaste maten. Een keuken moet u vaak zelf helemaal installeren, daarom zijn de prijzen lager. Gemiddeld betaalt u circa 4.000 euro voor een keuken. Bekijk ook de Top 3 goedkope keukens van dit moment.

Over Gamma keukensPrijs Gamma keuken

Gamma is een doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. Op dit moment zijn er 166 Gamma-bouwmarkten in Nederland en 86 in België. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies.

Met praktische hulp, zoals de Gamma zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. De klant staat centraal en is het product de oplossing.

Garantietermijn

De meeste keukenzaken geven u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur.

Gamma hanteert voor alle producten de fabrieksgarantietermijn van de fabrikant. De aangeboden fabrieksgarantie doet overigens niets af aan de wettelijke garantie waar je als consument recht op hebt.

Anders gezegd: de wettelijke garantie gaat boven de fabrieksgarantie. Bijvoorbeeld: als de fabrieksgarantietermijn één jaar is en de wettelijke garantietermijn twee jaar, dan heeft u twee jaar garantie.

Gamma keukens ervaringen?

Gamma keukens ervaringen lezen? Of heeft u reeds een keukenzaak van Gamma bezocht  en wilt u uw eigen ervaring met Gamma keukens delen met andere geïnteresseerden? Help ons en vele anderen met het schrijven van een korte review. Bekijk en schrijf hier ervaringen Gamma keukens.

Onderhandelen bij een Gamma keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de website van Gamma of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.

privacystatement