Prijs Gerard Hempen keuken

Prijs Gerard Hempen keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Gerard Hempen? In dit artikel leest u allerlei informatie betreft Gerard Hempen en zijn keukens. Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

 

Prijs Gerard Hempen keuken gemiddeld

Een gemiddelde Gerard Hempen keuken kost circa 6.000 euro. De prijs van de keuken hangt natuurlijk af van uw keuken wensen. Zoals het materiaal, de keukens, de aanbieder, het merk en de apparatuur. Daarom zou de keuken ook een stuk duurder kunnen worden. Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

 

Over Gerard HempenPrijs Gerard Hempen keuken

Gerard Hempen is een familiebedrijf met een passie voor hout. In 1885 heeft de eerste ‘Hempen’ generatie in Ter Apelkanaal de basis gelegd met het vervaardigen en handmatig uitsnijden en bewerken van diverse houten meubelen op maat.

Van krachtige houten tafels tot sierlijke dekenkisten en kerkbanken. Maar ook het schoeisel van de dag, de ‘klompen’, behoorde in 1885 tot het assortiment! In 1973 is het bedrijf overgenomen en zijn ze gaan focussen op het ontwerpen en produceren van massief houten keukens en bad meubelen.

 

Garantietermijn

De meeste keukenzaken geven u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur.

Op massief houten keukens zit 15 jaar garantie. Garantie overige producten: voor apparatuur,grepen, spoelbakken, kranen en werkbladen hanteert Gerard Hempen de standaard fabrieksgarantie van de leveranciers.

 

Gerard Hempen keukens ervaringen?

Gerard Hempen keukens ervaringen lezen? Of heeft u reeds een keukenzaak van Gerard Hempen bezocht en wilt u uw eigen ervaring met Gerard Hempen keukens delen met andere geïnteresseerden? Help ons en vele anderen met het schrijven van een korte review. Bekijk en schrijf hier ervaringen Gerard Hempen keukens.

 

Onderhandelen bij een Gerard Hempen keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de website van Gerard Hempen of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.