Prijs Grando keukens

Prijs Grando keukens? Wat kost een gemiddelde keuken bij Grando? U bent van plan een nieuwe keuken te kopen? Dat kan heel goed bij Grando keukens. Om een goed beeld te krijgen van de kosten van een Grando keuken zou u het beste de prijzen op de website kunnen bekijken.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

 

Prijs Grando keuken gemiddeld

Een gemiddelde Grando keuken kost ongeveer 10.700 euro. Grando keukens valt qua prijs in het midden segment. Bekijk ook de

Top 3 goedkope keukens >>>

 

Grando keukens garantie

Bij Grando keukens heeft u een wettelijke garantie van zes maanden. Dit houd in dat u in deze maanden niet hoeft aan te tonen hoe iets is kapot gegaan. Na deze zes maanden moet u dat wel, de normale garantie bij Grando is 3 jaar.

 

Informatie inhoudelijk

Grando keukens is onderdeel van de Mandemakers en is daardoor een stabiel bedrijf. Grando keukens heeft 34 vestigingen verdeeld over heel Nederland. Daarnaast heeft Grando keukens ook nog eens 9 vestigingen in België. Veel vestigingen van Grando keukens verkopen niet alleen keukens – maar ook badkamers, zoals in Tilburg en Naaldwijk. De naam is dus ook Grando Keukens en Bad.

 

Grando keukens ervaringen?

Grando keukens ervaringen lezen? Wilt u uw eigen ervaring met Grando keukens met andere geïnteresseerden delen? Reviews van deze keukenwinkel lezen? Bekijk en schrijf hier ervaringen Grando keukens.

 

Onderhandelen bij een Grando keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken afkan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de site van Grando of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.