Prijs Ikea keuken

Prijs Ikea keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Ikea? Alle informatie betreft deze aanbieder leest u verder in dit artikel. Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

Ja, stuur de gratis keukenmagazines nu naar mijn huis.

Prijs Ikea keuken gemiddeld

Een gemiddelde Ikea keuken kost ongeveer 8.000 euro. De prijs van een Ikea keuken hangt uiteraard af van uw wensen. De prijzen van deze aanbieder zijn de afgelopen jaren behoorlijk gestegen. Bij een simpele keuken kan de keukenprijs lager uitvallen en bij een luxe en uitgebreide keuken kunnen de kosten flink oplopen.

Ikea valt qua prijs eigenlijk niet meer onder de goedkoopste keukenwinkels. Wel de laagste prijs vinden? Bekijk de Top 4 goedkope keukens van dit moment. Vergelijk prijzen van goedkopere winkels dan Ikea.

 

Over Ikea keukensPrijs Ikea keuken

Momenteel heeft Ikea 14 vestigingen verspreid over heel Nederland. Doorgaans zijn de vestigingen gemakkelijk bereikbaar en vlakbij een autobaan te vinden. Er staan veel computers waar u zelf rustig een keuken op kunt ontwerpen of met de hulp van een keukenadviseur. Een adviesgesprek bij Ikea kost 75 euro, wat bij andere keukenzaken ongebruikelijk is. Dit bedrag krijgt u terug als de keuken gekocht wordt. Kort advies is gratis.

Belangrijk: houd er rekening mee dat als u een Ikea keuken koopt, het risico al bestaat dat de keukenfronten snel uit de collectie gehaald kunnen worden. Dit gebeurd regelmatig. Indien u dus een keuken heeft gekocht en u wilt iets bijbestellen, is dit vaak onmogelijk in hetzelfde front.

 

Garantietermijn

De garantietermijn bij Ikea is lang. Momenteel 25 jaar garantie mogelijk op niet bewegende onderdelen. Er is verder geen enkele andere keukenwinkel die u 25 jaar garantie bied. Wellicht heeft dit ook te maken met de prijsstijgingen van een Ikea keuken.

Er word meer winst gemaakt op keukens. Voor de keukenapparatuur geldt een korte garantietermijn, namelijk vijf jaar. De garantie op keuken mengkranen is de garantie 10 jaar.

 

Ikea keukens ervaringen?

Klanten die bij Ikea willen kopen, doen niet veel onderzoek naar ervaringen van anderen. Ikea keukens ervaringen lezen? Wilt u uw eigen ervaring met Ikea keukens nu al met andere geïnteresseerden delen? Reviews van deze keukenwinkel lezen? Bekijk en schrijf hier ervaringen Ikea keukens.

Direct de best beoordeelde keukenzaken? Vergelijk de best beoordeelde keukenzaken

 

Onderhandelen bij een Ikea keuken?

Onderhandelen bij een Ikea keuken is nog nooit mogelijk geweest. Om deze reden denken consumenten nu vaak dat de prijzen van keukens gelijk getrokken kunnen worden met de prijzen van de meubels. Dit is helaas niet zo. De Ikea keukens zijn van een heel ander kaliber dan de doe het zelf meubelen.

In 2017 is voor het eerst geconstateerd dat Ikea met kortingen bij keukens reclame begon te maken. Dit waren tijdelijke kortingsacties met 10% korting op de keukenmeubelen. De trend laat zien dat Ikea keukens in de toekomst meer met kortingen gaan werken. Al dan niet met tijdelijke acties.

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er al van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken. Bezoek de site van Ikea.

 

Oriënteren op een Ikea keuken?

Eerst nu eens rustig oriënteren vanaf huis?

Ontvang gratis keukenmagazines in gratis in huis. Kies uit meer magazines die u kunt ontvangen. U kunt zelf kiezen welke magazines u wenst te ontvangen. Vink aan en ontvang in huis:

Ja, stuur mij nu gratis keukenmagazines ter inspiratie