Prijs keukenbladen

Prijs keukenbladen 2021? Zelf uw keuken samenstellen of renoveren met het mooiste keukenblad? U hebt tegenwoordig aanzienlijk veel keuze uit verschillende soorten keukenbladen. Maar wat zijn nu de prijzen van een keukenblad?

Inspiratie opdoen voor de mooiste keukens en keukenbladen? Ontvang het pakket met gratis keukenbrochures al binnen een paar dagen bij u thuis. Keukenbrochures ontvangen?

Alle informatie en de prijzen vind u onderstaand.

Prijs keukenbladen 2021

De meest voorkomende keukenbladen, nieuwste opkomende trends en de prijs keukenbladen 2021 vind u hieronder in de top 5.

1. Duropal keukenblad.

Duropal is een veel voorkomend keukenblad. Het blad is over het algemeen van binnen gevuld met spaanplaten. Spaanplaten worden gemaakt van zaagsel en samengeperst met vaak een soort hars. De buitenste laag is gemaakt van kunststof. Doordat de binnenkant van spaanplaten gemaakt is kunnen de keukenbladen tegen een erg lage prijs verkocht worden. U zult deze keukenbladen vinden bij keukens in het lage en midden segment keukens. Een nadeel is dat deze bladen niet hittebestendig zijn. Wanneer u er een hete pan op zou zetten hebt u kans dat de bovenste laag smelt. Duropal keukenbladen zijn daarentegen erg onderhoudsvriendelijk.

Duropal prijs keukenbladen 2021.

Gemiddeld kost een Duropal werkblad tussen de 75 a 100 euro de strekkende meter. De verschillen qua prijs kunnen zijn: de dikte, breedte, waterkering, rand ja of nee

prijs keukenbladen 2018 duropal

2. Houten keukenblad.

Hout is een keukenblad dat het meest voorkomend is bij o.a. landelijke, klassieke en tijdloze keukens. Het voordeel van hout is dat het ontzettend sterk is. Hout heeft een bepaald karakter en geeft een bepaalde sfeer en karakter in de keuken. Het brengt wel een paar nadelen met zich mee. Hout is bijvoorbeeld niet hittebestendig, kunnen snel krassen in komen en kan niet goed tegen vocht. Om te zorgen dat het jarenlang meegaat moet er wat onderhoud aan gebeuren eens in de zoveel tijd. Denk aan bijvoorbeeld een nieuwe lak.

Hout prijs keukenbladen 2021.
De prijs voor een houten keukenblad valt tegenwoordig erg mee. Vanaf ongeveer 100 euro per strekkende meter kunt u al een eiken werkblad krijgen.

 

 

Gratis keukenbrochures ontvangen?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina’s aan inspiratie en ideeën ontvangen? De brochures staan vol met keukenontwerpen, keukenmerken, keukentrends, keukenbladen en prijzen. U ontvangt de brochures na aanvraag al binnen een paar dagen bij u thuis. Ontvang gratis keukenbrochures thuis.

 

 

3. Beton, Beton Cire keukenblad.

Beton of een Beton Cire keukenblad is hét blad als u gaat voor u een moderne of industriële look. Het grootste voordeel van beton is dat het erg hard, onderhoudsvriendelijk, kan goed tegen hitte en slijt niet snel. Een nadeel van een betonnen blad is dat het blad veel weegt en dat doet niet altijd de kasten ten goede. Tevens kan een betonnen blad sneller breken. Dit geldt ook voor beton cire, het verschil is de structuur van het blad. Het wordt aangebracht als stucwerk. Beton cire is daarentegen is minder gevoelig voor vlekken die achterblijven.

Beton, Beton Cire prijs keukenbladen 2021.

De prijs voor deze betonnen keukenbladen liggen rond de 200 en 400 euro per m2.

 

4. Composiet keukenblad.

Een composieten is veel gekozen keukenblad en kunt u bij elke keukenstijl gebruiken. Composiet is een erg sterk materiaal en onderhoudsvriendelijk. Ook geeft het een strakke en luxe look in uw keuken. Composiet is er ook in veel afwerkingen te verkrijgen. Allerlei verschillende diktes en randen. Qua prijs verschilt dat erg van elkaar.

Composiet prijs keukenbladen 2021.

De prijzen variëren erg bij een composieten keukenblad. De bladen zijn te verkrijgen vanaf zo’n 100 euro tot 750 euro per m1. Zo kan een dun blad van 12mm zonder rand te krijgen zijn voor 100. Wilt u nu een dikker blad met waterkering?, dan bent u meer geld voor een blad kwijt.

 

5. Graniet keukenblad.

Graniet is een populair keukenblad. Het is redelijk goedkoop maar geeft toch een zeer luxe uitstraling aan uw keuken. Een granieten keukenblad is uniek omdat het 100% een natuurproduct is en gemaakt in 1 stuk. Dat maakt het tevens erg stevig, is hittebestendig en krast nauwelijks.

Graniet prijs keukenbladen 2021.

De prijzen voor een granieten keukenblad bedragen rond de 250 euro per m2 maar kan oplopen tot een honderd of 5. Dit heeft te maken met de diktes, randen en de kwaliteit van het natuurproduct.

 

Gaat u ook voor de goedkoopste keukenzaak van dit moment? Bekijk hier direct de goedkoopste keukens van dit moment.