Prijs Keukencoach

Prijs Keukencoach keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Keukencoach? Op deze pagina leest u allerlei informatie over de keukens van Keukencoach.

Meer lezen over de keukenprijzen? Ontvang de GRATIS keukenbrochures vol met keukenprijzen.

 

Prijs Keukencoach keuken gemiddeld

De prijs van een Keukencoach keuken ligt tussen de €6000 en €20.000 euro in. Dit zijn de gemiddelde keukenprijzen die je bij andere keukenwinkels ook ziet. Een gemiddelde keuken kost namelijk ongeveer €7.000 euro.

Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

 

Over Keukencoach keukens

Keukencoach is een keukenwinkel waar vakmanschap op de absolute nummer 1 staat. Zo vinden ze het bij Keukencoach belangrijk dat je wordt begeleid door keukenexperts in plaats van keukenverkopers. Er zijn keukenwinkels te vinden in Amersfoort en in Amsterdam. Keukencoach is een CBW erkend bedrijf, zo heeft Jaap (eigenaar) al 8 jaar ervaring in de keukenbranche en heeft Roel (mede- eigenaar) aan de Technische Bedrijfskunde in Enschede gestudeerd.

 

Garantietermijn

Garantie op je nieuwe keuken is natuurlijk wel zo fijn. En omdat de onderdelen van jouw keuken waarschijnlijk door verschillende leveranciers geleverd zijn, verschillen de garantietermijnen ook.

Keukenmeubels en werkbladen wordt vaak 5 jaar fabrieksgarantie verleend. Bij keukenapparatuur is garantie standaard 2 tot 5 jaar, dit kan dus per leverancier verschillen. Alle overeenkomsten zijn op de CBW-voorwaarden van toepassing.

 

Keukencoach keukens ervaringen?

Keukencoach keukens ervaringen lezen? Wil je jouw eigen ervaring van Keukencoach keukens met andere geïnteresseerden delen? Reviews van deze keukenwinkel lezen? Bekijk en schrijf ze hier >>> Ervaringen Keukencoach.

 

Onderhandelen Keukencoach keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het allemaal werkt en wat er van een keuken qua prijs af kan? Lees hier alles over het onderhandelen bij een keuken.

 

Bezoek hier de Keukencoach website.