Prijs Keukenmaxx

Prijs Keukenmaxx keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Keukenmaxx? Informatie betreft deze aanbieder en haar keukens leest u verder op deze pagina.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

Prijs Keukenmaxx keuken gemiddeld

De prijs van een Keukenmaxx keuken ligt wat hoger dan de gemiddelde prijs voor een keuken. Dus een gemiddelde Keukenmaxx keuken is ongeveer 10.000 euro. De prijs van een keuken is sterk afhankelijk van onder andere het materiaal, de kleur, het merk en de apparatuur. Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

Over Keukenmaxx keukensPrijs Keukenmaxx keuken

Keukenmaxx is net zoals Grando, Keukenconcurrent en andere grote keukenzaken onderdeel van de Mandemakers Groep (DMG). Keukens van merken zoals, SieMatic, Next125, New Classix en Ariadne At Home worden bij Keukenmaxx ook verkocht.

Keukenmaxx heeft vier vestigingen in Nederland, daarnaast hebben ze er ook nog een paar in België. De vestigingen in Nederland zijn gevestigd in Barendrecht, Etten-Leur, Hoofddorp en ook in Reeuwijk.

Garantietermijn

De meeste keukenzaken geven u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur. De Keukenmaxx geeft de standaard vijf jaar garantie na de aankoop.

Keukenmaxx keukens ervaringen?

Keukenmaxx keukens ervaringen lezen? Wilt u uw eigen ervaring met Keukenmaxx keukens met andere geïnteresseerden delen? Reviews van deze keukenwinkel lezen? Bekijk en schrijf hier ervaringen Keukenmaxx.

Onderhandelen bij een Keukenmaxx keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, ook weten hoe het werkt en wat er van een keuken afkan? Lees dan dus alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de site van Keukenmaxx of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.

privacystatement