Prijs Kvik keuken

Prijs Kvik keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Kvik? In dit artikel leest u informatie over Kvik en haar keukenassortiment.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

 

 

Prijs Kvik keuken gemiddeld

Kvik keukens is een prijsvechter, een gemiddelde Kvik keuken kost ongeveer 4.500 euro. De prijs is onder andere afhankelijk van het materiaal, de kleur, het merk en de apparatuur. Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

 

Garantietermijn

De meeste keukenzaken geven u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur. Kvik keukens geeft u maar liefst 10 jaar garantie op alle kasten, deuren en fronten.

Naast die 10 jaar garantie geeft Kvik keukens ook nog eens 25 jaar garantie op de bewegende delen zoals de scharnieren, lades en de rails.

 

Over Kvik keukensPrijs Kvik keuken

Kvik is een Deens bedrijf dat al meer dan 30 jaar keukens maakt. Met deze jarenlange ervaring produceert het bedrijf haar eigen keukens voor een lage prijs. U kunt terecht bij deze aanbieder voor complete keukens en voor keukenonderdelen.

Kvik keukens is een internationale keukenzaak. Ze zitten in maar liefst tien verschillende landen. In Nederland hebben ze 19 vestigingen.

 

Kvik keukens ervaringen?

Kvik keukens ervaringen lezen? Wilt u uw eigen ervaring met Kvik keukens met andere geïnteresseerden delen? Reviews van deze keukenwinkel lezen? Bekijk en schrijf hier ervaringen Kvik keukens.

 

Onderhandelen Kvik keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de site van Kvik of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.