Prijs Marquardt keuken

Prijs Marquardt keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Marquardt? Informatie over deze aanbieder leest u op deze pagina.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

 

 

Prijs Marquardt keuken gemiddeld

Een gemiddelde Marquardt keuken kost ongeveer 7.500 euro. De prijs is sterk afhankelijk van de eisen die u stelt aan de keuken. Aspecten die veel invloed hebben op de prijs zijn de materialen, de aanbieder, het merk en de apparatuur. Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

 

Over Marquardt keukensPrijs Marquardt keuken

Marquardt produceert de keukens en granieten werkbladen in haar eigen fabriek. Dat is een groot voordeel. Op deze manier kunnen keukens en werkbladen van hoge kwaliteit geleverd worden voor een zeer lage prijs. Bovendien is de kans op fouten kleiner.

Marquardt keukens groeit enorm en heeft 5 showrooms in Nederland. Deze zijn te vinden in Breda, Utrecht, Rotterdam Alexandrium, Oisterwijk en Zoeterwoude.

 

Garantietermijn

De eerste zes maanden heeft u wettelijke garantie op uw keuken. U hoeft binnen dit termijn niet aan te tonen hoe of wanneer iets kapot is gegaan. De verkoper is verplicht om uw keuken te herstellen.

De garantie die Marquardt geeft is standaard 25 jaar op de granieten werkbladen. Daarnaast geeft Marquardt ook 20 maanden vaste prijs garantie voor uw keuken. De garantie voorwaarden voor de apparatuur verschilt per merk.

 

Marquardt keukens ervaringen?

Marquardt keukens ervaringen lezen? Wilt u uw eigen ervaring met Marquardt keukens met andere geïnteresseerden delen? Reviews van deze keukenwinkel lezen? Bekijk en schrijf hier ervaringen Marquardt.

 

Onderhandelen Marquardt keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de site van Marquardt of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.