Prijs Nieuwenhuis keuken

Prijs Nieuwenhuis keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Nieuwenhuis? Informatie betreft Nieuwenhuis keukens leest u verder op deze pagina.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

 

 

Prijs Nieuwenhuis keuken gemiddeld

Een gemiddelde Nieuwenhuis keuken kost ongeveer 7.500 euro. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Het materiaal, de kleur, de aanbieder, het merk en de apparatuur speelt een grote rol in de prijsbepaling. Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

 

Over Nieuwenhuis keukensPrijs Nieuwenhuis keuken

Nieuwenhuis is officieel onderdeel van de Mandemakers groep. Het keukenbedrijf zit voornamelijk in de vier noordelijke provincies, zij hebben vijf vestigingen in Assen, Deventer, Groningen, Heerenveen en Meppel.

Nieuwenhuis verkoopt de merken Selekt en Siematic en hebben een zeer brede collectie aan keukendesigns.

 

Garantietermijn

De meeste keukenzaken geven u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur.

De garantie die u bij Nieuwenhuis keukens krijgt is standaard vijf jaar, voor het apparatuur geldt een andere garantie, die van de desbetreffende fabriek. Omdat Nieuwenhuis keukens erkend is bij het CBW bent u zeker van een goede en lange garantie.

 

Nieuwenhuis keukens ervaringen?

Nieuwenhuis keukens ervaringen lezen? Wilt u uw eigen ervaring met Nieuwenhuis keukens met andere geïnteresseerden delen? Reviews van deze keukenwinkel lezen? Bekijk en schrijf hier ervaringen Nieuwenhuis keukens.

 

Onderhandelen bij een Nieuwenhuis keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de site van Nieuwenhuis of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.