Prijs Nuva keuken

Prijs Nuva keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Nuva? Informatie over deze keukenaanbieder leest u verder in dit artikel.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

 

 

Prijs Nuva keuken gemiddeld

De gemiddelde keukenprijs bij Nuva is onbekend. Nuva richt zich voornamelijk op het middensegment. De gemiddelde aanschafprijs van een Nuva keuken is 9.000 euro.  De prijs van de keuken hangt natuurlijk af van uw keuken wensen. Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

 

Over Nuva keukensPrijs Nuva keuken

Nuva keukens is een begrip sinds 1978. In de afgelopen 35 jaar heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld. Inmiddels heeft het bedrijf al 5 vestigingen.

De showrooms zijn gelegen in Noord-Brabant en Limburg. De keukens worden geplaatst door ervaren keukenmonteurs van Nuva. De verkopers van Nuva geven eerlijk advies en weten uw wensen vaak te vervullen.

 

Garantietermijn

De meeste keukenzaken geven u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur.

Dit soort garantie bij Nuva keukens is standaard vijf jaar. Op de keukenapparatuur zit standaard 2 jaar. Let wel op dat de verkoper aanvullende voorwaarden kan stellen voor een langere garantie termijn.

 

Nuva keukens ervaringen?

Nuva keukens ervaringen lezen? Wilt u uw eigen ervaring met Nuva keukens met andere geïnteresseerden delen? Reviews van deze keukenwinkel lezen? Bekijk en schrijf hier ervaringen Nuva keukens.

 

Onderhandelen Nuva keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de website van Nuva of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.