Prijs Praxis keuken

Prijs Praxis keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Praxis? Op deze pagina leest u alle informatie over Praxis en haar keukenaanbod.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

 

 

Prijs Praxis keuken gemiddeld

Praxis keukens zit in het lage marktsegment. Ze verkopen keukens al vanaf 1.000 euro. Gemiddeld kost een keuken bij deze aanbieder 3.500,- euro. Meestal moet u zelf de keuken (deels) zelf monteren. Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

 

Over Praxis keukens Prijs Praxis keuken

Praxis is één van de grootschalige ketens van Maxeda DIY Group en biedt miljoenen klanten een keuze uit meer dan 60.000 artikelen. Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland. Er werken ruim 3.600 medewerkers in totaal 147 winkels.

De 147 winkels bestaan uit: 110 Winkels van Praxis van minimaal 2.000 vierkante meter, 24 Megastores waarvan zes met een extra groot assortiment op het gebied van tuinen. Daarnaast drie Praxis om de Hoek vestigingen en 9 Praxis Tuincentra. Ook biedt Praxis de mogelijkheid om online te winkelen.

 

Garantietermijn

De meeste keukenzaken geven u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur. Praxis geeft meestal twee jaar garantie.

 

Praxis keukens ervaringen?

Praxis keukens ervaringen lezen? Of heeft u reeds een vestiging van Praxis bezocht en wilt u uw ervaring delen met andere geïnteresseerden? Help ons en vele anderen met het schrijven van een korte review. Bekijk en schrijf hier ervaringen Praxis keukens.

 

Onderhandelen bij een Praxis keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de website van Praxis of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.