Prijs Primo keuken

Prijs Primo keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Primo? Meer informatie over deze keukenzaak leest u op deze pagina.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

 

 

Prijs Primo keuken gemiddeld

Primo keukens zit in het middensegment. De prijzen variëren van 3.000 tot 10.000 euro. Gemiddeld betaalt u voor een keuken 6.500 euro. De prijs van de keuken hangt af van uw wensen. Het materiaal, de grootte, het merk en de apparatuur spelen een grote rol in de prijsbepaling. Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

 

Over Primo keukens Prijs Primo keuken

Bij Primo Keukens vindt u keukens die aan uw wensen voldoen en binnen uw budget passen. De Duitse keukens van Primo zijn stijlvol, compleet en betaalbaar.

Primo Keukens onderscheidt zich door hun uitstekende service. Zo bieden ze deskundige hulp bij het ontwerpen van uw keuken. Het opmeten van uw keukenruimte is gratis en u krijgt jarenlange service zonder extra kosten.

Bij Primo Keukens bieden ze maar liefst vijf jaar garantie op alle keuken meubels. In tegenstelling tot veel winkels, heeft Primo keukens een enquête over haar dienstverlening op de site staan. De keukenapparatuur die Primo in het assortiment heeft: Zanussi, Whirlpool, Bauknecht, Siemens, AEG, Pelgrim en Bosch.

 

Garantietermijn

De meeste keukenzaken geven u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur.

Standaard wordt er twee jaar fabrieksgarantie op een keukenapparaat geleverd. Om in aanmerking te komen voor deze uitgebreide garantie, dient u deze zelf online te registreren bij de betreffende apparatuur leveranciers.

 

Primo keukens ervaringen?

Primo keukens ervaringen lezen? Of heeft u reeds een keukenzaak van Primo bezocht  en wilt u uw eigen ervaring met Primo keukens delen met andere geïnteresseerden? Help ons en vele anderen met het schrijven van een korte review. Bekijk en schrijf hier ervaringen Primo keukens.

 

Onderhandelen Primo keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de website van Primo of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.