Prijs Smits keuken

Prijs Smits keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Smits? Op deze pagina leest u meer informatie over Smits keukens.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

 

 

Prijs Smits keuken gemiddeld

Smits Keukens zit in het middensegment. Gemiddeld betaalt u circa 7.500 euro voor een keuken. De prijs van de keuken hangt af van uw wensen. Het materiaal, het merk, de grootte en de apparatuur heeft de grootste invloed op de prijsbepaling.

Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

 

Over Smits keukensPrijs Smits keuken

Smits Keukens is een keukenzaak met al meer dan 50 jaar ervaring in de keukenbranche, Smits Keukens staat garant voor kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. Samen met u zoeken ze naar mogelijkheden om uw keuken te realiseren.

Ook kunt u rekenen op vakkundige installatie door de eigen monteurs van Smits. Smits Keukens is onderdeel van MHK keukenexpert en neemt graag alle zorgen voor u op, zodat u zich totaal geen zorgen hoeft te maken.

De winkel heeft 2 vestigingen in Haarlem en Uitgeest.

 

Garantietermijn

De meeste keukenzaken geven u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur.

 

Smits keukens ervaringen?

Smits keukens ervaringen lezen? Of heeft u reeds een keukenzaak van Smits bezocht en wilt u uw eigen ervaring delen met andere geïnteresseerden? Help ons en vele anderen met het schrijven van een korte review. Bekijk en schrijf hier ervaringen Smits keukens.

 

Onderhandelen Smits keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de website van Smits of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.