Prijs Tabak keuken

Prijs Tabak Keuken? Wat kost een gemiddelde keuken bij Tabak Keukens? Meer informatie betreft Tabak en haar keukens leest u verder in dit artikel.

Meer lezen over keukenprijzen? Ontvang gratis keukenbrochures vol met keukenprijzen thuis.

 

Prijs Tabak keuken gemiddeld

Tabak Keukens zit in het middensegment. De prijs van de keuken hangt af van uw wensen. De materialen, het merk, de grootte en de apparatuur speelt een grote rol in de prijsbepaling. Gemiddeld betaalt u voor een keuken 7.500 euro. Bekijk ook de Top 4 goedkope keukens van dit moment.

 

Over Tabak keukensPrijs Tabak keuken

Tabak Keukens is onderdeel van Keukenspecialist en bestaat sinds 1977. Deze winkel met keukens is een gevestigde naam in Friesland als het gaat om een nieuwe keuken kopen.

Tabak richt zich op betaalbare en A-merken. Daarom verkopen ze onder andere Rotpunkt, Schroder, Schmidt en Nolte keukens. U kunt er tevens terecht voor keukenrenovatie, laminaat, haarden en alle sanitaire voorzieningen. Deze winkel is te bezoeken in Drachten.

 

Garantietermijn

De meeste keukenzaken geven u vijf jaar garantie op keukenmeubelen en twee jaar op apparatuur.

 

Tabak Keukens ervaringen?

Tabak Keukens ervaringen lezen? Of heeft u reeds een keukenzaak van Tabak Keukens bezocht en wilt u uw eigen ervaring delen met andere geïnteresseerden? Help ons en vele anderen met het schrijven van een korte review. Bekijk en schrijf hier ervaringen Tabak Keukens.

 

Onderhandelen bij een Tabak keuken?

Meer lezen over het onderhandelen bij keukens, weten hoe het werkt en wat er van een keuken af kan? Lees alles over onderhandelen bij een keuken.

Bezoek de website van Tabak Keukens of ontvang alle gratis keukenbrochures thuis.