Prijzen keukens

Prijzen keukens, per winkel? De prijs van een keuken wordt gebaseerd op meerdere factoren. Denk aan onder andere het materiaal, de grootte, het merk en welke apparatuur er in moet. Elke keukenzaak hanteert een ander prijsbeleid en marge.

Op deze pagina vindt u een overzicht van wat een gemiddelde keuken kost en waar u uw keuken goedkoper kunt aanschaffen. De onderstaande informatie is gebaseerd op wat een keuken gemiddeld in Nederland kost. De uiteindelijke prijzen zijn afhankelijk van uw maatvoeringen en eisen.

Gemiddelde prijzen per keukenzaak

Klik op de gewenste keukenzaak om de prijzen te zien.

Direct de scherpste keukenprijs?

Bekijk de Top 4 keukenzaken met de scherpste prijzen van Nederland

Momenteel zijn er in Nederland ongeveer 1600 keukenwinkels. Al deze aanbieders maken gebruik van een ander prijsbeleid en andere merken. Om u eerst te oriënteren welk soort keuken u wilt, kunt u onze gratis keukenbrochures aanvragen. In deze brochures vindt u informatie, inspiratie, merken, prijzen en exclusieve aanbiedingen. De brochures krijgt u een aantal dagen na aanvraag bij u thuisbezorgd.

Een gemiddelde keuken kost tussen de 8.500 euro tot 15.000 euro. U heeft zelf een grote invloed op wat uw keuken gaat kosten. Een aantal tips om zo goedkoop mogelijk uw keuken aan te schaffen:
Vergelijk verschillende keukenzaken;
> Vraag bij meerdere aanbieders offertes aan via deze website;
> Denk na over welke eisen u aan de keuken stelt;
> Stel een realistisch budget vast en bereken uw eigen keukenprijs.
 

Veel consumenten vragen zich af of ze beter bij een grote aanbieders of een eenmansbedrijf een keuken kunnen kopen. Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Het kiezen van een aanbieder ligt aan welk budget u hanteert, welk type keuken u wilt en waar u goede reviews over leest.

Grote bedrijven maken veel reclame via de radio of televisie, tegenover kleine bedrijven die het vaak moeten hebben van mond-tot-mond reclame. Soms is het zo dat grote keukenzaken keukens goedkoper kunnen aanbieden.

 

Dit heeft te maken met de inkoopcondities. Deze zijn beter door de grote afname. Door de grote verkoop van keukens in meerdere filialen, kan er bij de fabrikant goedkoper worden ingekocht. Kleinere, regionale winkels daarentegen bieden vaak iets meer persoonlijke aandacht voor de klant.

Eerst even zelf een keukenontwerp maken? Teken dan uw eigen keuken in 3D. Binnen circa tien minuten heeft u uw keuken ontworpen naar wens.

Teken uw keuken 3D >>>